Epicentrum informacji regionalnej.

Epicentrum informacji regionalnej.Epicentrum informacji to prawdziwy wstrząs informacyjny. Lotne punkty informacji turystycznej to szansa dla turystów odwiedzających Karpaty na zaczerpnięcie wiedzy na temat wielu niezwykłych miejsc, ludzi i atrakcji turystycznych. Już nie musisz szukać punktu informacji bo to my znajdziemy Ciebie!
Nasze Epicentrum informacji można znaleźć w miejscach atrakcyjnych turystycznie, w czasie imprez regionalnych, w miejscach chętnie odwiedzanych przez turystów.

W roku 2009 turyści mogli dowiedzieć się więcej o Pogórzu Karpackim i Karpatach w Ciężkowicach - na parkingu przy wejściu do Skamieniałego Miasta, w Zakliczynie - w czasie Święta Fasoli, w Bobowej - w czasie Międzynarodowego Festiwalu Koronki Klockowej, w czasie dni powiatu tarnowskiego w Tuchowie.

Współpracując ze Stowarzyszeniem LOT Beskid Zielony Magiczna Kraina Łemków i Pogórzan nasze stoiska będzie można wielokrotnie odwiedzać w czasie imprez regionalnych, jarmarków eterycznych na terenie woj. małopolskiego i podkarpackiego.