Wycieczka nuczycieli z Nowego Sącza

Witam Pana!
Rejony Pogorza Karpackiego jakos nigdy mnie nie pociagaly , wybieralam  rodzinne wycieczki w Beskid i Pieniny...  Zmienilam zdanie !
Bacowka w Iwkowej to plan nr jeden na mojej trasie wycieczek:)
Jestem Bardzo zadowolona po wczorajszej wycieczce! Jest Pan prawdziwym pasjonetem -Gratuluje serdecznie pasji i jakosci swiadczonych uslug!
Pozdrawiam serdecznie i prosze o regionalne przepisiki:)
Ula M. z Nowego Sącza.

Mariusz Forystek z Jasła

Przeglądając informacje na portalu jaslo4u.pl natrafiłem na zaproszenie na II Mistrzostwa w zjazdach na workach ze słomą oraz na Pańską stronę Centrum Usług Turystycznych i Przedsiębiorczości. Jestem pełen podziwu dla Pana pomysłu na promowanie tego regionu Polski.

Szkoła w Zręczycach o wycieczce po Kotlinie Kłodzkiej

Drogi Panie Piotrusiu, bardzo dziękujemy za przewodniczenie naszej wycieczce na Ziemię Kłodzką. Wspaniała atmosfera, którą Pan stworzył, świetny kontakt z dzieciakami oraz Pana wiedza i urok osobisty sprawiły, że ta wycieczka na zawsze pozostanie w pamięci zarówno starszych jak i młodszych.

Opinie na temat naszych usług w 2009 roku

Opinie świadczonych usług w roku 2009.

Piosenka uczestników obozu GSB

Uczestnikom obozu Głównym Szlakiem Beskidzkim mowa o Pogórzach spodobała się na tyle, że w ostatni wieczór obozowy ułożyli piosenkę, właśnie z głównym akcentem pogórzańskim, co bardzo cieszy. Serdecznie dziękuję autorom piosenki Dominice, Kasi, Marcie, Mojżeszowi, Marcinowi, Maćkowi (ten ostatni bywa dość często na Pogórzu Rożnowskim u rodziny jak się okazało;)).

Serwisy internetowe w 2009 roku

Prezentujemy miejsca w których pisano o naszej działalności w 2009 roku.