Wycieczki z bacówki na Jamnej

Jamna należy od kilku już lat do najbardziej znanych miejscowości ziemi tarnowskiej. Dobra baza noclegowa, gastronomia na wysokim poziomie, Bacówka UAM, sanktuarium MB Niezawodnej Nadziei, Republika Dominikańska, tragiczna historia miejscowości, piękne krajobrazy, sąsiedztwo wielu ciekawych miejsc w okolicy przyciągają turystów.

Rezerwacja przewodnika:

Wycieczki do Ciężkowic i po Skamieniałym Mieście

Wycieczki do Ciężkowic i po Skamieniałym MieścieCiężkowice to miejscowość do której chce się powracać. Każda pora roku jest tutaj dobra do wędrówki, może nawet lepsza od poprzedniej?! Skamieniałe Miasto, Kąśna Dolna, Jastrzębia, okoliczny krajobraz, bogactwo historii to powody dla których warto poznawać, odkrywać to miejsce.

Rezerwacja przewodnika

Wycieczki z bacówki na Brzance

Wycieczki z bacówki na BrzanceBrzanka 536 m n.p.m. to najwyższy szczyt zachodniej części Pogórza Ciężkowickiego, najwyższy szczyt powiatu tarnowskiego. Z głównego grzbietu pasma roztaczają się rozległe panoramy na Pogórze Karpackie i Beskidy. Do bacówki na Brzance niedaleko z Tuchowa, Lubaszowej, Żurowej, Jodłówki Tuchowskiej.

Wycieczki z przewodnikiem po Pogórzu Karpackim

Wycieczki z przewodnikiem po Pogórzu KarpackimPogórze Karpackie oferuje wiele możliwości aktywnego sposobu spędzania wolnego czasu. Udają się tutaj w szczególności rodzinne wycieczki piesze, rowerowe, samochodowe, dla większych grup autokarowe. Mogą to być wycieczki z przewodnikiem w większych grupach, w mniejszych zajęcia warsztatowe. Temat wycieczki stanowi propozycję, może być modyfikowany, łączony z innymi w zależności od upodobań. Wystarczy się z nami skontaktować. Propozycję tematów i miejsc wartych odwiedzenia z przewodnikiem prezentujemy poniżej.

Rezerwacja przewodnika:
centrumprzewodnictwa@gmail.com, tel. 733-747-982