Promocja turystyczna

Promocja turystycznaPromocja turystyczna obejmuje różne miejsca, czas, oferty. Każdy przypadek jest inny, ale każdy zawiera cechy je wyróżniające. Jak ważna jest promocja dobrych ofert turystycznych wiedzą Ci którzy takie oferty posiadają i potrafili je rozreklamować tak, by były rozpoznawalne na rynku turystycznym, identyfikowalne wśród odwiedzających dany region.

Potrzeba mieć najpierw co zaoferować, a później umiejętnie promować.

Zajmujemy się promocją pensjonatów, gospodarstw agroturystycznych, hoteli, gastronomii, wyciągów narciarskich, szlaków tematycznych, atracji przyrodniczych i kulturowych. Pomagamy w tworzeniu imprez i zajmujemy się ich promocją.
Promocję realizujemy poprzez państwa stronę internetową, nasze strony, strony z nami współpracujące, prasę, radio, uczestnictwo w targach turystycznych na terenie całego kraju, organizację stoisk turystycznych w wielu miejscach na terenie południowej Polski.

Jesteśmy tam gdzie są turyści.

Właścicielom ofert turystycznych oferujemy specjalny panel promocyjny, gdzie opracujemy strategię działania, podpowiemy co robić, aby lepiej promować swoją ofertę, zbudujemy stronę internetową, promować będziemy ofertę na targach turystycznych i centrach informacji turystycznej na terenie południowej Polski.

Promocja turystyczna

Stawiamy na skuteczność, najlepszą jakość świadczonych usług.
Realizując wycieczki górskie, pilotaż, współpracując z biurami podróżny mamy możliwość przywożenia do państwa gospodarstwa grup zorganizowanych.

Informujemy, że nie wszystkie zlecenia będą realizowane. Zajmujemy się promocją dobrych praktyk turystycznych.
Zapraszamy do współpracy.

Pilotażowo zajmujemy się promocją Gospodarstwa Agroturystycznego Paryja w Ołpinach: www.paryja.pogorza.pl.