Promocja ofert agroturystycznych

Promocja Ofert Agroturystycznych Właścicielom gospodarstw agroturystycznych oferujemy specjalny panel promocyjny, gdzie opracujemy strategię działania, podpowiemy co robić, aby lepiej promować swoją ofertę, zbudujemy stronę internetową, promować będziemy ofertę na targach turystycznych i centrach informacji turystycznej na terenie południowej Polski. W 2010 roku prezentować możemy państwa ofertę na ponad 20 stoiskach informacji turystycznej w czasie Eterycznych Jarmarków, w czasie prowadzonych przez nas akcji i wycieczek, w internecie. Zachęcamy do współpracy.
Promocja ofert agroturystycznych

Stawiamy na skuteczność, najlepszą jakość świadczonych usług.
Realizując wycieczki górskie, pilotaż, współpracując z biurami podróżny mamy możliwość przywożenia do państwa gospodarstwa grup zorganizowanych.

Informujemy, że nie wszystkie zlecenia będą realizowane. Zajmujemy się promocją dobrych praktyk turystycznych.
Zapraszamy do współpracy.

Pilotażowo zajmujemy się promocją Gospodarstwa Agroturystycznego Paryja w Ołpinach: www.paryja.pogorza.pl.