Wielkie Odkrywanie Małopolski 2016 - Aktywne Zwiedzanie!

Dziękuję za nominację, zapraszam do głosowania. Życzę dobrej zabawy:) Piotr Firlej

Jeżeli chcesz zobaczyć czym się zajmuję, zobacz tutaj:
www.piotrfirlej.com www.skamienialemiasto.pl www.jeziororoznowskie.pl www.pogorza.pl

Jak głosować?

Facebook - 5 pkt. (jeden raz dziennie)
SMS-em 2.46 zł z VAT 10 pkt. (nieograniczona ilość)
Kupon z Gazety Krakowskiej 10 pkt. (nieograniczona ilość)
Głosowanie tradycyjne poprzez kliknięcie 1 pkt. (3 x dziennie)

Głosowanie Wielkie Odkrywanie Małopolski 2016

Zobacz tutaj i zagłosuj, serdeczne dzięki!

Warto śledzić na bieżąco klasyfikację.

Wielkie Odkrywanie Małopolski - Aktywne Zwiedzanie

Bardzo się cieszę, że wśród nominowanych są również inni przewodnicy związani z Pogórzem Karpackim: Bartek Janusz, Małgorzata Nalepa. Głosujcie również na nich!

A jeżeli szukasz przewodnika na wycieczkę po Małopolsce dokonaj rezerwacji terminu.
Centrum Usług Turystycznych i Przedsiębiorczości:
centrumprzewodnictwa@gmail.com
tel. 733-747-982

www.piotrfirlej.com
www.cut.travel.pl
www.skamienialemiasto.pl
www.jeziororoznowskie.pl

Wielkie Odkrywanie Małopolski

Jak głosować?
Źródło Gazeta Krakowska.
Głosowanie potrwa do 6 września. Można w nim wziąć udział na cztery sposoby. Pierwszy polega na wysyłaniu kuponów, które będziemy publikować codziennie, od dzisiaj do 31 sierpnia. Należy je dostarczyć osobiście lub pocztą na adres redakcji: al. Pokoju 3, 31-548 Kraków. Na kupony oczekujemy do 5 września. Jeden kupon gwarantuje 10 punktów dla naszego kandydata. Tyle samo punktów wędruje do naszych ulubieńców, gdy wyślemy na nich SMS-y. W ramce obok publikujemy treści i numery, jakie należy wpisać w SMS, aby oddać głos na konkretnego uczestnika. Czekamy na nie do 6 września, do godz. 14.Wielkie Odkrywanie Małopolski 2016 - Aktywne Zwiedzanie!

Kolejny sposób na wsparcie swojego kandydata to głosowanie internetowe. Wystarczy wejść na www.gazetakrakowska.pl wybrać na kogo chcemy oddać głos i kliknąć „GŁOSUJ ZA”. Można to zrobić do 31 sierpnia do godz. 14. Jedno kliknięcie gwarantuje naszemu kandydatowi jeden punkt.

Drugi sposób internetowego głosowania odbywa się za pośrednictwem aplikacji Facebook i potrwa do 31 sierpnia do godz. 14. Tam należy zalogować się na swoje konto, umożliwić publikację postu na swojej „tablicy” i kliknąć „GŁOSUJ ZA”. Taka forma głosowania zapewnia naszemu kandydatowi aż pięć punktów w rywalizacji.