Wydawnictwa i publikacje

Publikacje TurystyczneZachęcamy do korzystania z naszych usług przy tworzeniu publikacji turystycznych, folderów i wydawnictw. Opracowujemy tekst publikacji dokonując kwerendy wydawnictw turystycznych i popularno-naukowych, wprowadzany innowacyjne rozwiązania prezentacji materiałów, podpowiadamy jak lepiej opisywać oferty turystyczne. Dzięki współpracy z Pogórzańskim Stowarzyszeniem Rozwoju w Tuchowie z końcem 2009 roku powstał folder obszaru realizacji projektu Korzenie Przyszłości Pogórza. W celu uzyskania folderu zachęcamy do kontaktu z biurem LGD PSR www.psr.tuchow.pl lub z nami - Centrum Usług Turystycznych. Więcej o naszych publikacjach w dziale Mulimedia.
Folder formatu A-4, 20 stron, zawiera 6 map, 5 map gmin: Gromnik, Ryglice, Rzepiennik Strzyżewski, Szerzyny, Tuchów i mapę całego terenu LGD Pogórzańskiego Stowarzyszenia Rozwoju. Poza opisami atrakcji turystycznych poszczególnych gmin w folderze również uaktualniona lista gospodarstw agroturystycznych, lista rękodzielników, ośrodków jazdy konnej. Ponadto kilka słów o cmentarzach wojennych, szlaku architektury drewnianej, szlakach turystyki pieszej i pakiecie produktu turystycznego Pogórza.

W tym miejscu prezentujemy listę naszych publikacji: www.cut.travel.pl/publikacje.html