Z przewodnikiem po Pieninach, Beskidach i Pogórzu

Pieniny, Beskidy, Gorce i Pogórze to niezwykle malownicze regiony, doskonale nadająca się do zwiedzania w czasie jednodniowych i dwudniowych wycieczek. Bazą dla nich są przede wszystkim najbardziej znane ośrodki turystyczne: Krościenko n. Dunajcem, Szczawnica-Zdrój, Krynica-Zdrój, Stary Sącz, Nowy Sącz, Wysowa-Zdrój, Tarnów, Rabka-Zdrój, Nowy Targ, Sucha Beskidzka, Zawoja, Wadowice. Rezerwuj już teraz usługę przewodnicką.

Jeżeli chcesz zarezewować usługę przewodnicką prosimy o kontakt: tel. 733-747-982, centrumprzewodnictwa@gmail.com

Z przewodnikiem po Pieninach, Beskidach i Pogórzu

Propozycje wycieczek z przewodnikiem.

Wycieczki z przewodnikiem po Beskidach  http://www.cut.travel.pl/beskidy.23.html
Wycieczki z przewodnikiem Pieninach http://www.cut.travel.pl/pieniny.24.html
Wycieczki z przewodnikiem po Gorcach http://www.cut.travel.pl/gorce.html
Wycieczki z przewodnikiem po Pogórzu Karpackim  http://www.cut.travel.pl/pogorza-karpackie.html

Zachęcamy do korzystania z naszych usług:  tel. 733-747-982, centrumprzewodnictwa@gmail.com

Przykładowe trasy wycieczek po Pieninach.

Dzień 1.
Spotkanie w Krościenku - Wyjście z Krościenka na Trzy Korony (galeria widokowa 5,00 zł - bilet normalny, 2,50 zł - bilet ulgowy) - Góra Zamkowa (wycieczka około 4-5 godz.) - Krościenko, przerwa na lody w Krościenku, spacer po Szczawnicy, zakwaterowanie - kolacja - gra w piłkę na Orliku w Szczawnicy.

Dzień 2.
Spływ Przełomem Dunajca - Sromowce Wyżne (Kąty) - Szczawnica, 46 zł - bilet normalny, 23 zł - bilet ulgowy do 10 roku życia - wyjazd kolejką krzesełkową na Palenicę (cena 7zł za osobę) i przejście grzbietem Małych Pienin na Wysoką - najwyższy szczyt Pienin (wycieczka około 5-6 godz.) - powrót na kolację.

Dzień 3.
Zamek w Niedzicy, (12 zł bilet normalny, 9 zł bilet ulgowy, przeprawa statkiem do Czorsztyna (Przeprawa statkiem „Dunajec” i „Halny” pomiędzy Niedzicą i Czorsztynem. Bilet normalny - 6 zł od osoby (jedna strona) 12 zł w obydwie strony. Ulgowy - (od 3-15 lat) 5 zł (jedna strona) 10 zł w obydwie strony). - zwiedzanie ruin zamku w Czorsztynie (normalny 4 zł, 2,5 zł ulgowy) - przeprawa statkiem do Niedzicy - Kościół UNESCO w Dębnie Podhalańskim (zwiedzanie w przypadku bezdeszczowej pogody, wolne datki) - droga powrotna.