Zostań właścicielem map tematycznych rejonu Liwocza i Brzanki

Prowadzona przez okres dwóch tygodni akcja, polegająca na darmowym wysyłaniu przez Cut.travel.pl zainteresowanym osobom map tematycznych obszaru działania Pogórzańskiego Stowarzyszenia Rozwoju, materiałów promocyjnych Na Śliwkowym Szlaku i Stowarzyszenia Dunajec - Biała cieszyła się dużą populanością. Wysłano 33 zestawy map - głównie do Krakowa, Jasła, Tarnowa i w ich okolice.
Wszystkim osobom, które zgłosiły się do udziału w akcji serdecznie dziękujemy.

Mapy otrzymali: Piotr W. z Rzeszowa, Waldemar G. z Krakowa, Grzegorz L. z Dukli, Anna M. z Krakowa, Jerzy M. z Lubczy, Rafał S. z Krakowa, Paweł G. z Zbylitowskiej Góry, Barbara P. z Rzeszowa, Marek B. z Tarnowa, Michał B. z Krakowa, Edwin B. z Jasła, Mariusz F. z Jasła, Sylwia K. z Trzcinicy, Tomasz R. z Jasła, Dorota W. z Rożnowic, Rafał K. z Skołyszyna, Czesław A. z Krakowa, Robert K. z Łodzi, Marta G. z Jasła, Wiesław P. z Nowego Sącza, Janusz K. - Oddział Ziemia Sanocka, Jerzy W. z Haczowa, Jurek Z. z Tarnowa, Maciej K. z Łodzi, Jarosław S. z Burzyna, Rober i Janina W. z Tęgoborzy, Grzegorz P. z Tuchowa, Rafał K. z Gromnika, Wacław B. z Lublina, Katarzyna D. z Krakowa, Łukasz K. z Tyczyna, Bogdan T. z Gliwic, Anna R. ze Zgłobic.

Zostań właścicielem map tematycznych rejonu Liwocza i Brzanki
Opis akcji:
Wszystkich zainteresowanych otrzymaniem map tematycznych, prosimy o przesyłanie zgłoszeń do 6 lutego. To ostatnia okazja na otrzymanie zupełnie za darmo tych właśnie publikacji.
Jeżeli chcesz otrzymać najnowszą mapę obszaru Pogórzańskiego Stowarzyszenia Rozwoju, wystarczy, że wyślesz do nas maila na adres: kontakt@cut.travel.pl. Prosimy o przesłanie maila z adresem zwrotnym na który wyślemy na własny koszt zestaw pięciu, najnowszych, tematycznych map rejonu Liwocz - Brzanka, wyd. Pogórzańskiego Stowarzyszenia Rozwoju.

W zestawie dołączymy również foldery promocyjne:
- Stowarzyszenia Dunajec-Biała
- Stowarzyszenia Na Śliwkowym Szlaku

Mapy tematyczne Pogórzańskiego Stowarzyszenia Rozwoju stworzone zostały według koncepcji i przy wsparciu Centrum Usług Turystycznych i Przedsiębiorczości.

Mapę w wersji elektronicznej zobaczysz tutaj.

Prezentowane mapy turystyczne to doskonała okazja na lepsze poznanie mało znanych miejsc na Pogórzu Karpackim.