Turystyczne strony internetowe

Współpracujemy z instytucjami, firmami, samorządami, portalami turystycznymi, osobami prywatnymi. Korzystając z naszych usług promocyjnych możemy zaoferować reklamę na kilku stronach internetowach jednocześnie w zależności od profilu państwa działalności turystycznej.
Turystyczne strony internetowe

Salon Turystyki Aktywnej PTTK "WIERCHY" to góry, wędrowanie szlakiem, poza szlakiem, w górach wyższych i niższych. Naszym zadaniem jest pokazanie najpiękniejszych perełek polskich Gór i nie tylko. Tutaj znajdziesz oferty dla grup zorganizowanych i indywidualnych turystów, dla tych bardziej zaawansowanych odkrywców i początkujących.

Turystyczne strony internetowePolskie Towarzystwo Tatrzańskie jest organizacją zrzeszającą miłośników gór. Posiada około 1500 członków w 25 oddziałach i kołach. W swoich działaniach opiera się wyłącznie na społecznej pracy swoich członków i sympatyków.

Turystyczne strony internetoweAgencja reklamowa o specjalizacji: działania merketingowe, internet i multimedia, projektowanie i druk offsetowy, informatyczne systemy wspomagające biznes.
Turystyczne strony internetowe

Siedem gmin należących do Stowarzyszenia to bogactwo historii, tradycji i kultury. To ogromny potencjał możliwości dalszego rozwoju z wykorzystaniem wszystkiego tego, co tutaj najcenniejsze. Motywem przewodnim obszaru stał się śliwkowy szlak, a charakterystycznym łącznikiem śliwka, będąca symbolem tradycji i kultury mieszkańców.
Turystyczne strony internetoweBacówka "Biały Jeleń" to kompleks wypoczynkowo - rekreacyjny położony w sercu Pogórza Wiśnickiego, w pięknych okolicznościach przyrody. Każdy znajdzie tutaj miejsce dla siebie, niezależnie czy jest turystą plecakowym, uczestnikiem imprezy integracyjnej czy miłośnikiem jazdy konnej. Na terenie ośrodka pensjonat o standardzie hotelu trzy gwiazdkowego, centrum konferencyjne, sala imprezowa, smaczna kuchnia, karpacka zagroda.

Turystyczne strony internetowePraktyczny serwis turystyczny o tematyce beskidzkiej. Najnowsze informacje, szlaki turystyczne, fotogaleria, warunki narciarskie, pogoda w górach, schroniska turystyczne, chatki studenckie.
Turystyczne strony internetoweCeneria to outdoorowa porównywarka cen sprzętu z szeroko pojętej branży sportowej (turystyka, wspinaczka, sprzęt górski, narciarski, rowerowy, wodny, ogólnosportowy, elektronika dla turysty). Jest to pierwszy tego typu projekt w polskiej sieci.

Wspieramy dobre inicjatywy
Turystyczne strony internetoweOdrolnika.pl to zakupy bezpośrednio od wybranego rolnika w tym to co tygodniowe dostawy paczki ze świeżą ekologiczną lub lokalną lub tradycyjną żywnoscią pod drzwi klienta w dużych miastach.