Propozycje pasjonujących wycieczek z przewodnikiem

Z zakładzie bednarskimProjekt "Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni" to cykl wycieczek dla grup szkolnych po malowniczych zakątkach Pogórzy i Beskidów, w czasie których klasyczne formy przekazu informacji wzbogacamy innowacyjnymi. Projekt ten ma za zadanie promocję innowacyjnych, autorskich projektów zaprzyjaźnionych przewodników - pasjonatów, wybranych szlaków tematycznych i regionów.

Świąteczna sceneria na spacer z rodziną

Świąteczna sceneria na spacer z rodzinąAkcja "Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni" przekracza wszelkie ramy i wyobrażenia przeciętnego turysty. Nikt wcześniej nie próbował organizować podobnej inicjatywy w okresie zimowym na Pogórzu Karpackim. Chcemy pokazywać, że turystyka uprawiana może i powinna być o każdej porze roku i w każdym momencie. Zima to wspaniały czas kiedy można oglądać świat z trochę innej perspektywy. Zachęcamy do udziału w akacjach "Skamieniałe Miasto zimą - świateczna sceneria na spacer z rodziną".

Konkurs dla szkół, edycja 2009

Konkurs dla szkół, edycja 2009Konkurs adresowany jest do nauczycieli, uczniów oraz ich rodziców. Najciekawszą wypowiedź nagradzamy usługą przewodnicką dla całej klasy z przewodnikiem po Pogórzu Karpackim. Każdorazowo do wygrania w naszym konkursie są w sumie, aż trzy wycieczki! Dwie klasy nagrodzamy dodatkowo materiałami promocyjnymi.

Z przewodnikiem przez Skamieniałe Miasto, edycja 2009

Z przewodnikiem przez Skamieniałe Miasto, edycja 2009W ramach projektu "Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni" organizujemy na terenie rez. Skamieniałe Miasto w Ciężkowicach akcję promocyjną w czasie której turyści zwiedzają to miejsce z przewodnikiem.

Zamów przewodnika - wymagaj więcej

Zamów przewodnika - wymagaj więcejProjekt "Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni" to cykl wycieczek dla grup szkolnych po malowniczych zakątkach Pogórzy i Beskidów, w czasie których klasyczne formy przekazu informacji wzbogacamy innowacyjnymi. Naszym priorytetem jest aktywny udział uczestników wycieczki i zaangażowanie w realizację programu, wszystko po to, aby uczeń poczuł się jak prawdziwy odkrywca !!! Projekt ten ma za zadanie promocję innowacyjnych autorskich projektów zaprzyjaźnionych przewodników - pasjonatów, wybranych szlaków tematycznych i regionów. Zapoznaj się z naszą ofertą!