Zamów przewodnika - wymagaj więcej

Zamów przewodnika - wymagaj więcejProjekt "Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni" to cykl wycieczek dla grup szkolnych po malowniczych zakątkach Pogórzy i Beskidów, w czasie których klasyczne formy przekazu informacji wzbogacamy innowacyjnymi. Naszym priorytetem jest aktywny udział uczestników wycieczki i zaangażowanie w realizację programu, wszystko po to, aby uczeń poczuł się jak prawdziwy odkrywca !!! Projekt ten ma za zadanie promocję innowacyjnych autorskich projektów zaprzyjaźnionych przewodników - pasjonatów, wybranych szlaków tematycznych i regionów. Zapoznaj się z naszą ofertą!
Wyruszając na pieszą wycieczkę „Z przewodnikiem nie tylko w kieszeni” należy liczyć na dodatkową ilość atracji na szlaku. Chcemy, aby dla zaczynającego turystyczną przygodę młodego człowieka wycieczka była inspirującym doświadczeniem. Na wycieczkę przygotowywane są specjalne materiały, organizowane są biegi samarytańskie, nauka rozpalania ogniska, warsztaty m.in. wikliniarskie, zabawa mozaiką i wiele innych. Wycieczka taka może być prowadzona w jeden dzień, jednak, aby mogła być zrealizowana w pełni owocnie proponujemy wyjazd dwudniowy. Plan wycieczek dostosowujemy do regionu w którym prowadzona będzie grupa. Każde takie zlecenie traktujemy indywidualnie.

Ponadto realizujemy wycieczki o podanej tematyce:
  • Przez pola bitewne I wojny światowej;
  • Od odrodzenia do współczesności po Tarnowie;
  • Tradycyjne życie na pogórzańskiej wsi;
  • Szlakiem ginących zawodów;
  • Przeciskając się przez Skamieniałe Miasto w Ciężkowicach;
  • Rymujące Pieniny;
  • "… nad obłokami" w Beskidzie Sądeckim;
  • Z pędzlem po Babiej Górze.

Projekt z "Przewodnikiem nie tylko w kieszeni" opiera się na współpracy przewodników - pasjonatów, wspólnej promocji usług przewodnickich.